Wow! almost three months away from my blog! It's been so busy, forgive me readers (i.e. if you exist!)
Here is a recipe for my awesome brother who lives in Germany and is one of my biggest blog fans....Josefi this is going to rock your world!!!!!!!
Ingredients
- 2 chicken breasts in pieces.
- 3 medium onions
- 3 cloves of garlic
- curry powder, salt and pepper
- 200ml of tomate frito-tomato sauce
- 250 ml of coconut milk
- 1 apple
1. Slice the onions and the garlic thinly
2. Saute everything in a saucepan till it browns. NOW add the curry powder, salt (like 1/2 of a teaspoon and some pepper). Sorry for my blurry photo.
3. Cut up an apple. I didnt peel it, but in hindsight I realized I should have...but honestly it's fine if you dont if you are in a hurry or cant be bothered.
4. Add it to the sauce pan and sautee more.
5. Now add the tomato sauce. Let it simmer for 2 minutes with the rest of the mix.
blurry photo below ;( but you get the idea...
and now let it all simmer for about 10-15 minutes until it is all soft
7. Now put it all in a bowl and get your hand mixer and make it a think sauce. I probably bated it for about a good solid 5 minutes....
it has to be very very smooth like this or more.....
Voila, done! and now fry the chicken in pieces with salt and pepper till it browns and add it to the sauce
Serve wirh rice and tell your guests to buckle up because it is going rock their world! awesome recipeeeeeeeeeeeeee!!!!
Mmmmmme gusta mucho.Habrá que ver si me cambia la vida o no, pero me alegra tener una receta de curry fácil y tiene pinta que muy rica :)
ReplyDeleteGracias hermana! Me alegra que vuelvas al blog :) un gran día!!!!
:) si que es un gran dia, sí.....
ReplyDeleteen serio esta super buena pero en esta sigue la receta al pie de la letra, especialmente con la sal y el ajo y la pimienta para que sepa a algo.
un beso hermano! en serio, hazla con invitados y quedarás como un rey :)
Lovely! as usual. ¡Enhorabuena! Eres uno de mis Best Blogs
ReplyDeletehttp://www.yamiquegurumi.blogspot.com.es/2013/11/premio-best-blog.html
Voy a intentarlo hacer maniana. Ya te contare como sale!
ReplyDeleteMuy rico, Ana. Muchas gracias. Jonny :)
ReplyDeleteTe puedes creer que desde octubre no he hecho curry ni he hecho esta receta? Mañana nos la comeremos ;) gracias Anufi!!!
ReplyDeleteMuy bueno Anufo, esto se va a quedar como nuestra receta estándar de pollo al curry. Besos!
ReplyDeleteme alegra que te haya gustado....esta genial la receta siii
ReplyDeleteAyer hice una versión vegetariana de esta receta, nos sigue encantando :)
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