Esta receta es de la tienda Thorntons de chocolate que cogí hace muchos años en Belfast. Aquí está. Mi madre dice que es la mejor receta de brownies que ella conoce.
|
Malasaña |
- 200gr. de marganirna-mantequilla
- 200gr de chocolate negro.
- 3 huevos
- 250 gramos de azucar glas.
- 115 gramos de harina
- 125 gramos de nueces
- 1/2 cucharilla de sal.
- 1/2 vainilla
- 12x8 inches fuente.
- Preheat the oven 170º o 350º.
- Melt the butter and chocolate together by placing a bowl over simmering water until melted, or a microwave.
- Using an electric mixer, beat together the eggs and sugar for approximatelyy 2 o 3 min until pale. Add the melted chocolate and mix well until blended.
- Add the flour, salt, chopped nuts and vanilla essenc to the mixture and stir until all ingredients are incorporated and there are no lumps.
- Pour into the tin and bake for 35 min. It will look cracked and flaky which is good.
- Leave to cool and lift out to cool from the tin and then cut off.
Me gusta esta parte de recetas tradicionales de mi casa ;) creo que voy a cogerte algunas.
ReplyDeleteAna, ponte un buscador en el blog! Es un widget, es muy fácil.
PD: en la receta pone "marganirna" ;)